Fatality vremeplov – Najavljen Mortal Kombat 1

0
37
fatality-vremeplov-–-najavljen-mortal-kombat-1

Glasinama je konačno došao kraj i one najskorije su se ostvarile. Mortal Kombat serijal ulazi u vremeplov i vraća se na početak sa 12. igrom po redu, prikladno nazvanom Mortal Kombat 1.

NetherRealm je upravo odrćao specijalno predstavljanje nove igre na koji se čekalo već oko godinu dana u kojem je uz trejler najavljeno da igra izlazi već ove godine, 19. septembra, za PC, PS5, Xbox Series X/S i Switch platforme.

U trejleru možemo videti povratak boraca poput Scorpiona, Mileene, Sub-Zeroa, Raidena, Liu Kanga i ostalih ali oni izgledaju drugačije nego po čemu ih pamtimo u 3 decenije dugoj franšizi.

Igra obećava nove mehanike borbe i modove igranja. Iako je većina detalja skrivena, videćete mnoge poznate likove kao i “Kameo borce” koji će vam pomoći tokom borbe. Krvoproliće ostaje netaknuto – kao što trejler najave pokazuje – možete očekivati puno fatalitija.

Kupci koji naruče igru unapred dobijaju pristup beta verziji u avgustu. Digitalno Premium izdanje od $110 nudi rani pristup igri (14. septembra), Johnny Cage skin koji liči na glumca Jean-Claude Van Damma i rani pristup igrivim likovima i kameo borcima kada stignu nakon lansiranja. Ako ste zaista posvećeni, fizičko Kolekcionarsko izdanje od $250 uključuje Liu Kang skulpturu od 16.5 inča kao i odgovarajući skin u igri i poseban omot.

Ovaj reboot je u skladu sa završetkom Mortal Kombat 11 i njegovog Aftermath dodatka. Međutim, takođe je jasno pozicioniran kao prilika da se redizajnira gejmplej i priča.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More