Far Cry 6 stigao na Steam i GeForce Now

0
52
far-cry-6-stigao-na-steam-i-geforce-now

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Prošle nedelje, Nvidia je najavila planove da u maju doda 16 novih igara na GeForce Now, predvođenih naslovima poput Far Cry 6, The Outlast Trials i The Lord of the Rings: Gollum. Ove nedelje stiže još jedan talas igara, uključujući jednog od ovomesečnih glavnih naslova.

GeForce Now je dostupan u nekoliko različitih varijanti. Registracija za nalog je besplatna i omogućava korisnicima da strimuju na gotovo bilo koji uređaj, sa nekim ograničenjima poput rezolucije od 1080p i potencijalnog suočavanja sa redovima za pristup serverima u oblaku. Premium nivo nudi pristup RTX grafici i imaćete prioritetni pristup serverima kako biste preskočili red.

Trenutno je GeForce Now Premium nivo na rasprodaji sa popustom od 40 posto do 21. maja. Pored toga, postoji i članstvo RTX 4080 nivoa koje omogućava pristup RTX 4080-powered serverima i svim opcijama kvaliteta koje GeForce Now nudi.

Ovo su nove igre ne GeForce Now servisu:

  • Voidtrain (New release on Steam, May 9)
  • Occupy Mars: The Game (New release on Steam, May 10)
  • Far Cry 6 (New Release Steam, May 11)
  • TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 (New release on Steam, May 11)

Far Cry 6 se konačno pojavio na Steamu nakon podužeg perioda provedenog kao Epic Games ekskluziva za PC. Sa ovim je sada i na GeForce Now, pa ako nemate jaku mašinu za ovaj AAA naslov eto odlične opcije.

Read More