Far Cry 6 odložen za period posle februara 2021. godine

0
49

Slično kao početkom ove godine, sada odlaganja ponovo potresaju gejming industriju. U istoj nedelji su odloženi Cyberpunk 2077, Path of Exile ekspanzija, a sada i Far Cry 6.

Inicijalno planiran za 18. februar 2021. godine, Far Cry 6 je sada odložen za period kasniji od 31. marta. Na odluku je uticala pandemija korona virusa, koja je izazvala dosta problema u razvoju brojnih projekata, a uticala je i na Far Cry 6.

Ubisoft želi da posveti potrebno vreme za nastanak Far Cry 6 verzije koja će se dopasti igračima što nije moguće učiniti u narednih par meseci, već je potrebno dosta više rada.

Novi okvirni datum izlaska nije ponuđen, tako da će se čekati najmanje nekoliko meseci, a u zavisnosti od toga koliko zaostaju, i želje da se izbegne niz problema izazvanih odlaganjem, Far Cry 6 bi se lako mogao pojaviti tek krajem naredne godine.

Far Cry 6 je predstavljen letos na Ubisoft Forward događaju, gde je pružen i trejler. Radnja će se odvijati u Latinskoj Americi i govoriće o diktatorskoj državi koju će glavnu protagonista verovatno pokušati da zbaci. Idejno slično sa Far Cry 5.

Important message from our #FarCry6 team. pic.twitter.com/8YGlmjXS67

— Far Cry 6 (@FarCrygame) October 29, 2020

The post Far Cry 6 odložen za period posle februara 2021. godine appeared first on PLAY!.

Original Article