Fanovi veruju da GTA 6 izlazi već ove godine – Da li je stvarno tako?

0
52
fanovi-veruju-da-gta-6-izlazi-vec-ove-godine-–-da-li-je-stvarno-tako?

Videli smo dobar udeo u glasina o datumu izlaska GTA 6, ali ova zauzima tortu. Zbirka nasumičnih komentara i teorija navela je ljude da budu uvereni u to da će lansiranje GTA 6 biti praktično momentalno.

Može li datum izlaska GTA 6 biti “momentalan”?

Ovo je jako retka praksa u gejming industriji, ali nije nepostojeća. Postoje developeri koji su nakon dužeg perioda razvoja jednostavno objavili da je njihova igra od trenutka najave dostupna za igranje i to je to. Najskoriji slučaj bio je Hi-Fi Rush, studija Tango Gameworks. Međutim, teško da bi se slično odigralo sa nekom AAA igrom, i to još GTA 6. Naravno, kada se sagleda hajp koji postoji oko Grand Theft Auto 6 i sa toliko malo detalja, nema sumnje da bi se igra fantastično prodavala bez ikakve prethodne reklamne kampanje. 

Rockstar bi možda mogao ići ovim putem, ali tek za neku godinu, pošto je igra prema zvaničnim planovima i izjavama izdavača Take-Two i dalje daleko od izlaska.

Šta je onda fanove navelo da veruju u to da GTA 6 izlazi uskoro?

Prvi put su glasine primećene na Redditu, izazvane tvitom sa popularnog sajta za vesti. Bez ikakvog konteksta, publikacija je tvitovala da „novi izveštaji tvrde da developer GTA 6 Rockstar polira igru uoči njenog skorog lansiranja. Nakon kratke pretrage, vidi se da je niz ovih glasina započeo prošlog meseca sa tvitom sa GTA 6 NEWS & LEAKS 2.0 naloga koji je sada suspendovan. U njemu je izneto da Rockstar trenutno ispravlja bagove i da će igra izaći uskoro.

Tvit je pokupio veliki broj popularnih sajtova sa vestima. Sve to je nažalost zasnovano na ničmu. Postoji mogućnost da će GTA 6 biti najavljen ove godine i da će možda biti objavljen 2024. godine, ali ovo su sve samo slučajna nagađanja.

Iako smo sajt koji generalno voli glasine i pokriva procurele informacije koje imaju realnog pokrića, ovde nema šta novo da se vidi, nažalost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More