Fanovi veruju da GTA 6 izlazi već ove godine – Da li je stvarno tako?

0
58
fanovi-veruju-da-gta-6-izlazi-vec-ove-godine-–-da-li-je-stvarno-tako?

Videli smo solidan broj glasina o datumu izlaska GTA 6, ali ova zaista deluje kao da sigurno ne bi mogla biti istinita. Skup nasumičnih komentara i teorija navela je ljude da veruju da će GTA 6 izaći svakog trenutka.

Ovo je jako retka praksa u gejming industriji, ali nije nepostojeća. Postoje developeri koji nakon dužeg perioda razvoja jednostavno ”iz čista mira” objave da njihova igra izlazi praktično odmah. Najskoriji slučaj bio je Hi-Fi Rush, studija Tango Gameworks. Međutim, ovi slučajevi su izuzetno retki sa AAA igrama, i to još GTA 6. Naravno, kada se sagleda hajp koji postoji oko Grand Theft Auto 6 i sa toliko malo detalja, nema sumnje da bi se igra fantastično prodavala bez ikakve prethodne reklamne kampanje. 

Rockstar bi možda mogao ići ovim putem, ali tek za neku godinu, pošto je igra prema zvaničnim planovima i izjavama izdavača Take-Two i dalje daleko od izlaska. Šta je onda fanove navelo da veruju u to da GTA 6 izlazi uskoro?

Glasine su se prvi put pojavile na Redditu, a izvor je bio jedan poznati gejming portal. Bez ikakvog konteksta, portal je tvitovao da ”novi izveštaji tvrde da Rockstar polira igru i da GTA 6 izlazi uskoro”. Nakon kratke pretrage, vidi se da je talas ovih glasina krenuo prošlog meseca sa tvitom sa GTA 6 NEWS & LEAKS 2.0 naloga koji je sada suspendovan. U njemu je izneto da Rockstar trenutno ispravlja bagove i da će igra izaći uskoro.

Tvit je pokupio veliki broj popularnih sajtova sa vestima, međutim, konkretnih dokaza nažalost nema. Postoji mogućnost da će GTA 6 biti najavljen ove godine i da će možda biti objavljen 2024. godine, ali ovo su sve samo nagađanja.

Iako smo sajt koji generalno voli glasine i pokriva procurele informacije koje imaju realnog pokrića, ovde nema šta novo da se vidi, nažalost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More