Fanovi rade na Silent Hill rimejku u Unreal 5 endžinu

0
116

Kako je prvo izvestio Eurogamer, grupa fanova Silent Hill-a preuzela je na sebe da prepravi celu igru u Unreal Engine 5. Za sada se čini da je tim krenuo na veoma obećavajući početak.

Ne tako davno, detalji o rimejku Silent Hilla 2 su procurili i glasine oko naslova postale su sve popularnije. Međutim, kada se not-E3 pojavio, mnogi obožavaoci Silent Hill-a ostali su razočarani kada vide da igra nije pomenuta, uključujući i mene. Glasine mogu biti samo glasine, ili bi ovo moglo biti nešto što ćemo videti u dalekoj budućnosti, samo će vreme pokazati.

U međuvremenu, grupa obožavatelja poznatih kao Codeless Games trenutno pokušava da prepravi u celini originalnu Silent Hill igru iz 1999. u Unreal Engine 5. Nedavno nam je grupa dala pogled na šta su radili i pitala za povratne informacije od kolega Silent Hill fanova i entuzijasta.

U desetominutnom snimku gejmpleja, Džejms luta osnovnom školom Midvič. Ovo područje je jedno od omiljenih mesta tima u naslovu, a to verovatno važi i za mnoge fanove Silent Hill-a. Sama igra izgleda sjajno, a gledanje okruženja u tako visokoj rezoluciji definitivno je probudilo neka nostalgična osećanja kod mene.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Fanovi rade na Silent Hill rimejku u Unreal 5 endžinu appeared first on PLAY!.

Original Article