Fan upao na scenu i prekinuo Opening Night Live tražeći GTA 6

0
49
fan-upao-na-scenu-i-prekinuo-opening-night-live-trazeci-gta-6

Geoff Keighley je doživeo još jedan peh kada je jedan fan upao na binu na Gamescom uvodno veče i prekinuo šou. Samo nekoliko trenutaka nakon što je počeo Gamescom Opening Night Live, nastalo je čudno komešanje jer je neko uspeo da skoči na scenu i da krene da viče u mikrofon domaćina događaja, Džefa Kejlija.

Teško je reći šta tačno pokušava da kaže dok je Keighley pokušavao da ga izbegne, ali zvuči kao da je izgovorio nešto poput: “Bill Clinton želi da igra GTA6 (Grand Theft Auto 6). Ja želim da igram GTA6.” Bio je to sramotan trenutak, blago rečeno, ali Kejli je ispao gospodin i odreagovao je dostojanstveno dok obezbeđenje nije reagovalo.

“Jako je razočaravajuće. Ovo je tako posebna noć za toliko developera, i stvarno je tužno videti nekoga kako se tako ponaša, ali mi ćemo nastaviti sa emisijom. Imamo puno sjajnih igara da vam pokažemo.”

Nastavio je: “Jako mi je žao što vidim nešto takvo da se dogodi u noći kada smo ovde da slavimo igre i ovu zajednicu i koliko nam znače.”

Vaš autor prvi put svedoči nečemu ovakvom uživo, ali sećate se da ovo nije prvi put. Na The Game Awards 2022 se odigrala slična situacija. Iako je i The Game Awards uljez počeo da viče o Clintonu, nije jasno da li ima veze sa strancem sa Gamescoma. Možete videti današnji trenutak kako se odvija na ovom linku, koji se odvio odmah nakon kraja divnog muzičkog nastupa za Starfield.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More