Fallout TV serija u razvoju od strane kreatora Westworlda

0
85

Jedna od najpopularnijih franšiza je sa nama od 1997. godine, i tokom tog perioda je stekla kultni status među fanovima, sa izuzetno plodonosnim univerzumom i razvijenom pozadinskom pričom.

Bethesda je poverenje fanova poljuljala sa Fallout 76, koja je trenutno najskorija igra u franšizi, a dok čekamo na neki vredniji naslov, Bethesda objavljuje da je u izradi Fallout TV serija, i to nakon više od deceniju dugih pokušaja na tom polju.

Pročitajte još: Kako originalni Fallout(1997) izgleda 3D igra

Iza serije stoji produkcijska kuća Amazon Studios, u saradnji sa kompanijom Kilter Films, koja stoji iza niza uspešnih TV adaptacija, kao što je ostvarenje HBO produkcije – Westworld. Kako navodi Deadline, Džonatan Nolan i Lisa Džoj, izvršni producenti serije Westworld, su u radu na Fallout seriji zauzeli iste pozicije.

Kompanija Bethesda će takođe učestvovati u procesu izrade serije, i sem pozitivnih komentara kompanije zaduženih za ovu adaptaciju nema drugih detalja. Bethesda je objavila kratki tizer video kojim je serija zvanično najavljena, ali trenutno nije poznato kada je možemo očekivati na ekranima, pošto se ipak radi o pre-produkciji.

Fallout univerzum je izuzetno plodno mesto po pitanju odabira priče koja će biti pokrivena u ovoj seriji, ono što je sigurno je da ćemo iskusiti distopijsku budućnost u kojoj je čovečanstvo na ivici postojanja zbog nuklearnog rata.

Ako postoji neki validan razlog za kašnjenje četvrte sezone serije Westworld, onda je to svakako Fallout TV serija

#PleaseStandBy. @AmazonStudios #KilterFilms pic.twitter.com/7YmLZKIPAe

— Fallout (@Fallout) July 2, 2020

The post Fallout TV serija u razvoju od strane kreatora Westworlda appeared first on PLAY!.

Original Article