Fallout 76 ima preko 13,5 miliona igrača

0
49
fallout-76-ima-preko-13,5-miliona-igraca

Iako je lansiran u pomalo smešnom stanju (najblaže rečeno), Fallout 76 se neprestano ažurira od objavljivanja 2018. – čime je ovaj live service naslov mnogo bliži onome što bi fanovi očekivali od modernog Bethesda Fallout naslova. Četiri godine svog života, Fallout 76 nastavlja da raste, sa ukupnim brojem igrača koji skoro dostiže 15 miliona.

Objavljujući post na blogu pod nazivom „Fallout 76: Pogled unazad na 2022.“, tim je rekao „Dobro došli nazad u Inside the Vault! Fallout 76 je značajno porastao tokom prošle godine, sa igračima širom sveta koji doživljavaju razne vrste dešavanja širom Appalachie, od putujućih predstava do vanzemaljskih invazija! Kako se godina završava, želeli smo da razmislimo o onim nezaboravnim događajima, ažuriranjima i poboljšanjima koja su došla u Fallout 76 2022. Pre nego što počnemo, želimo prvo da proslavimo dostignuća naše zajednice koristeći nešto u čemu svi uživamo: velike brojeve!“

Uz to, tim je otkrio da je od lansiranja 2018. Fallout 76 sakupio bazu igrača od preko 13,5 miliona igrača – povećanje od 2,5 miliona u odnosu na ovo vreme prošle godine.

Međutim, to nije sve, pošto su ovi milioni igrača ukupno potrošili skoro 50 milijardi čepova u prodavnicama igrača (tačnije 48,260,495,834 čepova). Pored toga, Fallout-ovo omiljeno bezalkoholno piće Nuka-Cola je konzumirano preko 127 miliona puta (127,062,214).

Naravno, Bethesda je takođe podelila u koliko uništenja su igrači učestvovali, sa nešto manje od 3 miliona nuklearnih bombi koje su igrači lansirali tokom cele godine.

Uzimajući u obzir koliko je Fallout 76 bio loš na lansiranju, uzbudljivo je videti kako Bethesda nastavlja da podržava igru, poboljšavajući je iz godine u godinu – posebno zato što je to dočekano jednakom količinom podrške same zajednice. Nadamo se da je 2023. najbolja godina u planu za Fallout 76 do sada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More