Exoprimal: Kad izlazi i kako da je nabavite na vreme

0
69
exoprimal:-kad-izlazi-i-kako-da-je-nabavite-na-vreme

Exoprimal je predstojeća Capcom akciona pucačina. Igrači će putovati kroz vreme, boriti se sa dinosaurusima i pridružiti se ostalim igračima kroz PvE i PvP. Ona unikatna pucačina će biti objavljena na PC, PlayStation 5 i Xbox Series S/X. 

Kako biste bili spremni da je igrate čim se objavi, najbolje je da vidite tačno vreme objavljivanja na svakoj od platformi. 

Prema stranici Steam-a, PlayStation-a i Xbox-a, igra će biti objavljena na svim platformama 14. jula 2023. Igrači koji iščekuju Exoprimal, moći će da je pokrenu u ponoć po istočnoameričkom vremenu (EST). Na PlayStation 5 prodavnici postoji zvanično odbrojavanje do vremena izlaska igre koje vodi do tog datuma i vremena. Iako vreme ostaje nepotvrđeno za druge platforme, najverovatnije će biti isto kao vreme izlaska na PlayStationu.

Dakle, bez obzira da li igrači planiraju da je nabave za Steam ili Xbox, mogu očekivati da će igra svuda biti dostupna u ponoć po istočnoameričkom vremenu 14. jula. Igrači će želeti da se pobrinu da su preuzeli sve pre nego što Exoprimal izađe, i takođe će želeti da provere da li imaju otvorene i dostupne odgovarajuće portove kako bi se igra pravilno pokrenula pri izlasku.

Prema informacijama koje su dostupne na PlayStation prodavnici, vreme za preuzimanje igre Exoprimal očekuje se da počne 12. jula 2023. A Xbox Game Pass već ima dostupan pre-download prema zvaničnom sajtu. Iako Steam još uvek nije naznačio dostupnost pre-download-a pre igre, igrači mogu očekivati da će vreme za preuzimanje biti isto kao i za PlayStation, odnosno 12. jula. Ove informacije će se ažurirati kako budu postale dostupne dodatne informacije o datumu i vremenu izlaska igre.

Svakako, Exoprimal stiže veoma brzo, a vi se informišite na vreme, ukoliko želite da među prvima probate ovu pucačinu punu dinosaurusa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More