Exoprimal izlazi u julu

0
35
exoprimal-izlazi-u-julu

Baš kao što je curenje tvrdilo, tokom Capcom Spotlight strima izdavač najavio datum objavljivanja za Exoprimal, predstojeće kooperativne pucačine koja suprotstavlja ljude dinosaurusima.

Exoprimal će biti lansiran za prethodnu i aktuelnu generaciju Xbox i Playstation konzola i PC 14. jula 2023. godine. Imaćete priliku da testirate igru malo ranije, jer se otvoreni beta test dešava za sve platforme od 17. do 19. marta. Ovo će takođe biti crossplay test, tako da bi trebalo da budete u mogućnosti da se udružite sa prijateljima na drugim platformama.

Exoprimal je timska akciona igra koja suprotstavlja „najsavremeniju tehnologiju egzoodela čovečanstva protiv najsvirepijih zveri u istoriji“. Igra je smeštena u 2040. godinu, pa očekujte futuristički pogled na svet i obilje visokotehnološkog oružja koje ćete koristiti protiv talasa dinosaurusa.

Iako se igra prvenstveno promoviše kao PvE, postojaće i PvP misije, tako da nećete biti samo vi i vaš tim protiv dinosaurusa, već ćete morati da brinete i o drugim igračima u određenim momentima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More