Evo koliko ranije Diablo 4 izlazi za one koji su kupili deluks i ultimate izdanja

0
62
evo-koliko-ranije-diablo-4-izlazi-za-one-koji-su-kupili-deluks-i-ultimate-izdanja

Blizzard je pre nekog vremena otvorio prednarudžbe i najavio bonuse za Deluxe i Ultimate izdanja Diablo 4, ali izgleda da će biti bonus pogodnosti. Oni koji unapred naruče verzije igre višeg nivoa takođe će dobiti rani pristup pre zvaničnog datuma izlaska igre.

Ako naručite u pretprodaji Diablo 4 Deluxe ili Ultimate izdanje, dobićete pristup igri u utorak, 2. juna, dok će kupci standardnog izdanja morati da sačekaju zvanični datum objavljivanja 6. juna. Šef Blizzard-a, Mike Ibara, podelio je vremena otključavanja za različite regione na Twiteru.

Oops, I was wrong! Early access for Deluxe and Ultimate pre-orders in the US is Thursday 6/1 at 4PM, 6/2 at 12am in Europe, 6/2 at 8am in Asia. Regular launch 6/5 at 4pm, 6/6 at 12am Europe, and 6/6 8am Asia. https://t.co/ArlnmZE3AJ

— Mike Ybarra (@Qwik) April 5, 2023

Diablo 4 je imao veoma uspešnu zatvorenu i otvorenu beta verziju, sa milionima koji su preuzeli igru i dostigli ograničenje beta nivoa od 20. Cela igra će uključivati kampanju, dodatne nivoe i podešavanja težine. Finalno izdanje će takođe imati neke promene u ravnoteži u poređenju sa betom, tako da ne očekujte da ćete postati moćni tako brzo kao tokom beta testa.

Diablo 4 zvanično izlazi 6. juna za PC, Xbox Series X/S i PS5.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More