Evo kako će izgledati LG G6

Ako ste se prepali da je nestalo glasina o novom LG-evom top modelu LG G6, više nemate razloga za strah. Danas su procurile nove špijunske fotografije ovog modela, koje samo potvrđuju sve što smo do sada čuli i vidjeli.

Čak je i sam LG prije par dana počeo puštati informacije o novom flagshipu, pa je tako potvrđena i glasina o 2:1 odnosu zaslona. Radi se o novom FullVision formatu za ugodnije gledanje video sadržaja, koji bi uskoro trebao postati standard.

Ono što je također važno je veličina zaslona. Dijagonala iznosi 5,7 inča, ali ukupni gabariti uređaja ne bi trebali izlaziti iz okvira prethodnika.

Od ostalih detalja poznato je da će G6 biti pokretan Snapdragonom 821, budući da je Samsung, kao Qualcommov partner u proizvodnji Snapdragona 835, prve količine navodno rezervirao za sebe. Radna memorija će raspolagati s 4 GB, a interna 32 GB (ili 64 GB?) prostora. Špijunske fotografije otkrivaju i dvostruku kameru na poleđini, koja će još jednom poslužiti za razne foto trikove.

Službena najava LG-a G6 će se dogoditi u nedjelju 26. veljače na MWC-u u Barceloni, odakle ćemo izravno izvještavati. Stay tuned.Article source: http://mob.hr/evo-kako-ce-izgledati-lg-g6/