Escape from Tarkov imenovao i isprozivao varalice u novom talasu banovanja

0
39
escape-from-tarkov-imenovao-i-isprozivao-varalice-u-novom-talasu-banovanja

Redovno viđamo studije koje stoje iza velikih takmičarskih igara kako najavljuju masovne talase banovanja igrača, ali retko ih vidimo da javno objavljuju varalice po imenu. Ove nedelje, tim iza Escape from Tarkov ne samo da je banovao skoro 7.000 igrača, već je objavio i niz tabela da ih javno imenuje i osramoti.

Escape from Tarkov je kompetitivna igra po tipu ekstrakcije, koja izgleda kao novi trend za developere pucačina iz prvog lica širom industrije, velikim delom zbog uspeha Battlestate Games, tima koji stoji iza EFT-a. Developeri koji stoje iza Tarkova nedavno su banovali 6.700 igrača, a zatim su to ispratili objavljivanjem nekoliko tabela koje javno otkrivaju onlajn nadimke svih banovanih varalica. Prvu od ovih lista možete pronaći u ovom Google dokumentu.

U saopštenju poslatom TechCrunch-u, Dmitrij Ogorodnikov iz Battlestate Games-a rekao je da tim želi da „pošteni igrači vide nadimke varalica kako bi znali da je pravda zadovoljena i da je varalica koja ih je ubila kažnjena i banovana”.

Koliko će to tačno biti efikasno, ostaje da se vidi. Određeni deo varalica može koristiti isto ime na mreži u svim igrama, ali mnogi verovatno koriste privremene naloge u pokušaju da ostanu anonimni i ne ugroze svoje glavne naloge.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More