Erica (PC)

0
241

Ranije ekskluzivno za Sony PlayStation, programeri Flavourvorks sada objavlјuju Erica na PC-u putem Steam-a. Video igre u punom pokretu daleko su napredovale od ranih dana Wing Commander 3, a kako se tehnologija pobolјšava, tako se povećava i sposobnost snimanja potpuno interaktivnog filma. Erica je odličan primer onoga šta može da se učini kada tehnologija upozna neverovatno pripovedanje priča.

Tranzicija Erica na PC je odlična i stoji kao veliki dokaz koliko dobre FMV igrice mogu da budu. Igrači preuzimaju ulogu Erica-e dok je ona ubačena u misteriju koja uklјučuje majčinu smrt, očevu prošlost i podzemne kultove. Koristeći brzi izbor dijaloga i jednostavne interaktivne objekte, Erica zaista uranja igrača u njen svet, čineći svaki izbor važnim.
Erica-ina jasna izdvajanja su glumci. Holly Earl, koja tumači Erica-u, zaista nosi osećaj izgublјenosti u misteriji. Holly-ina gluma prenosi osećaj karaktera koji, u zavisnosti od izbora koje je igrač napravio, pretvara Erica-u u poslušnog pomagača ili snažno prkosnog poricatelјa. Ovo, zajedno sa jednako odličnom pratećom glumačkom postavom, čini interaktivnu priču koju će igrači zapravo želeti da rade više puta.

Erica (PC)Pored sjajne glumačke ekipe i priče, interaktivni elementi Erica-e imaju tendenciju da imaju pogodak ili promašaj. Izbori u dijalogu su definitivno hit; svaki izbor deluje kao da ima težinu, a igrači će se s lakoćom upustiti u igranje uloga u elementima naslova. Svaki izbor polaže se na ekran slovima koja polako isparavaju, stvarajući napetost tajmera bez stvarnog odbrojavanja. Ovaj pametan dizajn održava igrača uklјučenim u njihove izbore, a ne samo zurenje u iscrplјujuću traku.

Tamo gde interakcija promašuje je kroz neke od ne-dijaloških elemenata. Erica je puna malih isečaka iz blizine koji zahtevaju od igrača da odveže luk ili prevrne komad papira. Mnogi od njih rade na stvaranju napetosti, ali čini se da su neki primorane da drže igrača angažovanim i lako bi mogli da budu uklonjene bez uništavanja iskustva.

Sada kada je Erica prešla na PC, mnogo više igrača će moći da uživaju u ovom visoko kvalitetnom FMV-u. Od grananja pričama do delovanja na ukupni ton filma, lako je da se bude apsorbovan u Erica svetu.

Erica (PC) was last modified: 16 jula, 2021 by Nemanja Ristic

The post Erica (PC) appeared first on ITNetwork.

Original Article