ErgoSportive pametni krevet koji prati vaš san!

0
63
ergosportive-pametni-krevet-koji-prati-vas-san!

ErgoSportive je krevet koji automatski podešava odeljak za glavu i noge, ima ugrađene beskontaktne uređaje za praćenje spavanja, funkciju protiv hrkanja koja podiže glavu kada detektuje hrkanje i ugrađene module za vibraciju koji koriste blage fizičke dodire, kako bi vas probudili umesto bučnog alarma.

Naslon kreveta ima ugrađene LED diode koje stvaraju savršeno okruženje za opuštanje, kao i USB priključke za punjenje svih vaših uređaja. To je ono kako bi kreveti budućnosti trebali izgledati…

Provodite trećinu svog života u krevetu, pa zašto mora uvek biti ravno? Krevet nije samo mesto za spavanje, već i mesto za opuštanje, meditaciju, čitanje, grickanje, gledanje Netflixa, pa čak i opuštanje ako igrate karte.

ErgoSportive
ErgoSportive

ErgoSportive – LIFESTYLE

Osnovne funkcije nisu samo za udobnost, pomažu u ublažavanju hrkanja, ublažavaju bolove u zglobovima, pomažu u oporavku i sprečavaju spavanje na stomaku ili na boku, što može biti problematično za neke ljude.

Prilagodljivi predefinisani položaji omogućavaju vam trenutno prelazak sa ravne postelje na svoj omiljeni položaj za čitanje ili gledanje televizije, a posebno dugme Zero-G postavlja krevet u položaj niže gravitacije koji simulira osećaj odsustva težine ili nulte gravitacije. (Koncept kreveta u nultoj gravitaciji potiče iz istraživanja NASA-e o uticajima nulte gravitacije na telo astronauta tokom svemirskog putovanja).

ErgoSportive
ErgoSportive

ErgoSportive – TECH

Ovaj krevet je više nego samo entitet koji menja oblik na kome spavate ili se opuštate, a je takođe pozicioniran kao velnes uređaj. Naravno, kreveti su za opuštanje i oporavak – ali zašto vam treba pametni sat da biste izmerili koliko ste opušteni ili oporavljeni dok spavate?

Beskontaktni senzori koji se nalaze unutar kreveta mere vaš ciklus spavanja, prateći faze sna i zdravstvene metrike bez potrebe da nosite bilo koje pomagalo ili proizvod na svom telu. Zdravstvene metrike se dele putem aplikacije za pametne telefone ErgoSportive, gde možete pristupiti podacima. Protiv hrkanja funkcioniše tako što nežno podiže glavu ako ga detektuje. Tako sprečava da vam jezik ili nepce blokiraju disajne puteve dok spavate, ublažava hrkanje omogućavajući vam bolje disanje.

Osim toga, integrisanje sa Garmin-ovim uređajima i nosivim uređajima omogućava ErgoSportive-u da sarađuje sa pametnim satom ili fitness tracker-om kako bi odredio raspored oporavka i sna za vrhunsko zdravlje. Tako je … vaš krevet je zapravo pametan fitness uređaj!

ErgoSportive
ErgoMadracem

Krevet dolazi sa ErgoMadracem koji ima konstrukciju od memorijske pene sa ErgoEdge podrškom koja je savršena za spavanje na leđima i boku. Obloga madraca je obogaćena bambusovim ugljenom za svojstva protiv vlage i mirisa, a napredne tehnologije strujanja vazduha osiguravaju pravilnu ventilaciju kako se ne bi probudili u bari znoja.

Osim dušeka, uzglavlje kreveta takođe dolazi sa ugrađenom LED trakom koja vam omogućuje podešavanje ambijentalnog osvetljenja noću ili čak tokom dana. Bez obzira da li se opuštate, čitate knjigu ili jednostavno ležite u krevetu, dimabilna LED traka je verovatno sjajan dodatak krevetu… ali time ne zasenjuje činjenica da ErgoSportive dolazi sa USB priključcima za punjenje vaših uređaja.

S obzirom da većina noćnih stočića ima samo jedan ili dva priključka, i da krevet treba biti priključen u struju, nemogućnost punjenja vaših uređaja pored kreveta može biti priličan problem. USB priključci na ErgoSportive rešavaju to, omogućavajući vam da punite telefon, tablet ili nosive uređaje pored kreveta dok spavate.

Pored toga, ako vaš dom ima česte prekide struje, krevet takođe ima sigurnosne mehanizme, uključujući automatsko vraćanje u ravni položaj u slučaju prekida struje. Nema UPS koji pegla napon?!

ErgoSportive
ErgoSportive

Ono što ErgoSportive radi dobro, je pokrivanje svih aspektata koje krevet treba, na najbolje moguće načine. To je savršeno mesto za odmor, ali i savršeno mesto za oporavak nakon treninga, ili za gledanje filmova, ili čitanje knjige, ili jednostavno punjenje telefona dok se noću odmarate.

Ovaj uređaj dovodi pametne krevete na sledeći nivo praćenjem i nadgledanjem vašeg sna, pružajući vam uvide koje vam je potrebno da budete zdraviji i živite bolje. Svaki ErgoSportive krevet dolazi sa daljinskim upravljačem koji vam omogućuje kontrolu, sa više dugmadi koje omogućuju promenu različitih funkcija ili različitih podešavanja kreveta.

ErgoSportive krevet dolazi u tri veličine – Twin XL, Queen i Split King. Odaberite koja vam večilina najviše odgovara, i uživajte makar trećinu dana.

Read More