Epson predstavlja svoju inovativnu projekcionu tehnologiju na ISE sajmu

0
71
epson-predstavlja-svoju-inovativnu-projekcionu-tehnologiju-na-ise-sajmu

Epson, renomirani proizvođač projektora i lider na tržištu u Evropi, Bliskom istoku i Africi, predstaviće svoje najnovije dostignuće u oblasti projekcionih tehnologija na ISE sajmu u Barseloni od 30. januara do 2. februara 2024. godine.

Umesto navođenja festivala koje proslavlja kišobranska projekcija, Epson će koristiti svoju projekcionu tehnologiju kako bi transformisao različite industrije. Od umetnosti i zabave do obrazovanja, biznisa, maloprodaje i kulture, Epsonov asortiman projektor ima neverovatan potencijal u širokoj primeni.

Posetioci štanda Epsona na ISE sajmu imaće priliku da iskuse najnoviju karakteristiku prelepe projekcije – džinovski kišobran koji se otvara i pruža neverovatan vodopad boja. Ova impresivna projekcija inspirisana je svetskim festivalima poput karnevala u Barseloni, Kineske Nove godine, festivala tajlandskih lampiona i mnogih drugih.

Jedno od najuzbudljivijih predstavljanja na sajmu biće najmanji i najlakši 4K projektor na svetu sa velikim brojem lumena. Model EB-PK2220B predstavlja vrhunac tehnoloških inovacija kompanije Epson i omogućava visokokvalitetnu projekciju sa malom veličinom i težinom. Ovaj projektor pruža jednostavnu instalaciju, podešavanje i izvanredan kvalitet slike.

Epson će takođe predstaviti svoj asortiman sočiva za projektore, pružajući širok izbor fleksibilnih i raznovrsnih opcija. Sa kompatibilnim objektivima i izvanrednim 4K kvalitetom slike, Epsonova projekciona tehnologija zadovoljava visoke standarde.

Osim poboljšanja u umetnosti, zabavi i poslovanju, Epsonovo inovativno rešenje projekcije ima i značajne prednosti u obrazovanju. Interaktivni sistem obuke, koji se sastoji od tri interaktivna projektor ultra kratkog dometa, omogućava sveobuhvatnu i interaktivnu nastavu na način koji se nikada ranije nije mogao postići.

Epson ostaje globalni lider u tehnologiji projekcije, pružajući visokokvalitetne proizvode i revolucionarne rešenja za razne industrije. Njihovi projektori su pouzdani, praktični i pružaju izvanredno iskustvo gledanja.

Izvor: BIZLife

Najčešća pitanja o Epsonovim projektorskim tehnologijama

1. Kada će Epson predstaviti svoje najnovije dostignuće u oblasti projekcionih tehnologija?

Epson će predstaviti svoje najnovije dostignuće na ISE sajmu u Barseloni od 30. januara do 2. februara 2024. godine.

2. Na koji način Epson transformiše različite industrije putem svoje projekcione tehnologije?

Epson koristi svoju projekcionu tehnologiju za transformaciju različitih industrija, uključujući umetnost, zabavu, obrazovanje, biznis, maloprodaju i kulturu.

3. Koje je impresivno predstavljanje Epsona na ISE sajmu?

Impresivno predstavljanje Epsona na ISE sajmu je džinovski kišobran koji se otvara i pruža neverovatan vodopad boja, inspirisan svetskim festivalima poput karnevala u Barseloni, Kineske Nove godine i festivala tajlandskih lampiona.

4. Koje je najmanji i najlakši 4K projektor na svetu predstavljen na sajmu?

Najmanji i najlakši 4K projektor na svetu predstavljen na sajmu je model EB-PK2220B, koji nudi visokokvalitetnu projekciju sa malom veličinom i težinom.

5. Koje su prednosti Epsonovog asortimana sočiva za projektore?

Epsonov asortiman sočiva za projektore pruža širok izbor fleksibilnih i raznovrsnih opcija, uz izvanredan 4K kvalitet slike.

6. Kakvu ulogu ima Epsonova projekciona tehnologija u obrazovanju?

Epsonova projekciona tehnologija ima značajne prednosti u obrazovanju, posebno putem interaktivnog sistema obuke koji omogućava sveobuhvatnu i interaktivnu nastavu.

7. Šta Epson pruža kao globalni lider u tehnologiji projekcije?

Kao globalni lider u tehnologiji projekcije, Epson pruža visokokvalitetne proizvode i revolucionarna rešenja za različite industrije, garantujući pouzdanost, praktičnost i izvanredno iskustvo gledanja.

Oznake:

ISE sajam – link

Read More