Epson predstavlja svoje revolucionarne projektore na ISE sajmu u Barseloni

0
73
epson-predstavlja-svoje-revolucionarne-projektore-na-ise-sajmu-u-barseloni

Epson, priznati svetski lider u proizvodnji projektora, najavljuje svoje učešće na ISE sajmu koji se održava od 30. januara do 2. februara 2024. godine u Barseloni. Tokom ove prestižne manifestacije, Epson će predstaviti širok asortiman projektora i tehnologija vizuelne komunikacije na svom štandu u Hali 3.

Jedna od najzanimljivijih karakteristika koju će Epson demonstrirati je projekcija kišobrana. Ova jedinstvena opcija omogućava korisnicima da se dive prelepom vodopadu živih boja koji simboliše različite svetske festivale poput karnevala u Barseloni, Kineske Nove godine, festivala lampiona i mnogih drugih.

Pored toga, Epson će predstaviti i najmanji i najlakši 4K projektor na svetu sa impresivnih 20.000 lumena. Ovaj model omogućava jednostavnu instalaciju, visokokvalitetnu sliku i impresivnu osvetljenost. Zahvaljujući Epsonovoj vodećoj tehnologiji i inovacijama, ovaj projektor predstavlja revolucionarni korak napred u industriji projektora.

Takođe, Epson će demonstrirati kako se njegovi projektori mogu koristiti u poslovnim i obrazovnim sredinama radi poboljšanja ukupnog iskustva. U saradnji sa Purple Digital Storytelling, Epson će prikazati moć projekcije u izložbenim prostorima, prodavnicama, trening sesijama i sastancima. Napredne funkcije Epson projekcija u kombinaciji sa Hyro 3D softverom pružaju interaktivan i visoko-profesionalni digitalni sadržaj.

Na ISE sajmu, Epson će takođe prikazati najnovija 4K sočiva sa mogućnostima prilagođavanja i promenljivosti. Ova sočiva omogućavaju korisnicima da projekciju prilagode svojim potrebama i postignu vrhunsku kvalitetu slike.

Grem Dejvidson, poslovni direktor za vizuelni displej u kompaniji Epson Europe, ističe da je Epson lider u proizvodnji efikasnih i visokokvalitetnih projektora. Njihova tehnologija projekcije postala je industrijski standard i koristi se u mnogim oblastima kao što su obrazovanje, prodaja, kultura, umetnost i zabava.

Epson je ponosan na svoje laserske projektore visokog lumena koji se koriste na događajima širom sveta. Njihova audiovizuelna tehnologija ima značajan uticaj na produktivnost u obrazovanju i pomaganje industrijskim sektorima širom sveta.

Posetioci ISE sajma će imati priliku da iskuse revolucionarne Epson projektore i tehnologije vizuelne komunikacije. Epson nastavlja sa inovacijama i razvojem vrhunskih proizvoda kako bi unapredio iskustvo korisnika u svim sferama života.

—————

Često postavljana pitanja (FAQ):

1. Koji je Epsonov asortiman proizvoda koji će biti predstavljen na ISE sajmu?

Epson će na ISE sajmu predstaviti širok asortiman projektora i tehnologija vizuelne komunikacije.

2. Koja je jedinstvena karakteristika koju će Epson demonstrirati?

Jedna od najzanimljivijih karakteristika koju će Epson demonstrirati je projekcija kišobrana, koja simboliše različite svetske festivale.

3. Koje su prednosti najmanjeg i najlakšeg 4K projektora na svetu koji će biti predstavljen?

Najmanji i najlakši 4K projektor na svetu ima impresivnih 20.000 lumena, omogućava jednostavnu instalaciju, visokokvalitetnu sliku i impresivnu osvetljenost.

4. Kako se Epsonovi projektori mogu koristiti u poslovnim i obrazovnim sredinama?

Epsonovi projektori se mogu koristiti u poslovnim i obrazovnim sredinama radi poboljšanja ukupnog iskustva, u izložbenim prostorima, prodavnicama, trening sesijama i sastancima.

5. Koja je posebnost Epsonovih laserskih projektorima visokog lumena?

Epsonovi laserski projektori visokog lumena se koriste na događajima širom sveta i imaju značajan uticaj na produktivnost u obrazovanju i industrijskim sektorima.

—————

Definicije ključnih pojmova:

– Projektori: Elektronski uređaji koji projiciraju slike na površine kao što su platna ili zidovi, omogućavajući prikazivanje sadržaja velikog formata.

– Lumeni: Merni jedinica kojom se meri osvetljenost projektora ili svetlosnih izvora.

– 4K: Standard za visoko-rezolucijski video format koji ima oko 4000 piksela horizontalne rezolucije.

– Hyro 3D softver: Softver koji omogućava interaktivno prikazivanje 3D sadržaja.

– Industrijski standard: Predloženi standard ili praksa koji se široko prihvata i koristi u određenoj industriji.

– Laseri: Uređaji koji emituju usmerenu svetlost koja se koristi u različitim industrijama, uključujući audiovizuelnu tehnologiju.

—————

Predloženi srodni linkovi:

Službena stranica Epson

Projektori Epson

Instalacijski projektori Epson

Read More