Epic Games sa novim programom daje 100% prihoda developerima

0
64
epic-games-sa-novim-programom-daje-100%-prihoda-developerima

Epic Games se donekle bori da stekne uporište u PC gaming prostoru, sa njihovim prethodnim programom ekskluzivnosti koji je primio kritike od Steam korisnika i slično. Verovatno ćemo videti više igara koje idu ekskluzivno za Epic Games, jer je kompanija sada najavila svoj najnoviji program “Epic First Run”.

Najavljujući na svojoj web stranici, tim Epic Gamesa je rekao “Danas predstavljamo program Epic First Run: program ekskluzivnosti po izboru za third party developere na Epic Games Store.”

To znači da će učesnici dobiti “priliku da povećaju svoj neto prihod od trošenja korisnika na kvalifikovanim proizvodima sa 88% na 100% u prvih šest meseci na Epic Games Store. Nakon šestomesečnog trajanja, učesnici će nastaviti da imaju koristi od Epicove raspodele prihoda od 88%/12%.”

To nije sve, jer oni koji se prijave će videti svoje igre “predstavljene tim korisnicima u prodavnici sa novim ekskluzivnim bedževima, pozicijama na početnoj stranici i posvećenim kolekcijama. Pored toga, proizvodi će biti predstavljeni u relevantnim kampanjama prodavnice uključujući prodaju, događaje i uređivačke sadržaje po potrebi.”

Dok smo ranije videli kako Epic Games partneruju sa različitim studijima za posebne ekskluzivne sporazume, zanimljivo je videti kako Storefront nudi ekskluzivni dogovor na takav način – čineći potencijal za više vremenski ograničene ekskluzive na Epic Games Store sve verovatnijim.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More