Epic Games prodavnica od sada ima dostignuća i podršku za modove

Zahvaljujući svakonedeljnom besplatnom darivanju igara, platforma Epic Games Store raste veliko brzinom, a deljenje AAA naslova dovodi i do rekordnog broja korisnika.

Polje na kojem se dosta sporo napreduje jeste sama funkcionalnost platforme, koja neke od važnijih funkcija još uvek nema, iako je prošlo već više od godinu i po dana od njenog puštanja u rad.

Nakon duže pauze sa “inovacijama”, Epic Games je doneo sistem dostignuća pred korisnike, kao i podršku za modove.

Sistem dostignuća nije generalno vitalni element na platformi, ali je dobar za fanove i njihovu uključenost u igranje, pošto mnogima može dati određenu motivaciju da nastave dalje sa igranjem. To se takođe može produbiti osvajanjem određenih elemenata u igri kako se određeno dostignuće postigne.
Radi se o ranoj verziji sistema, tako da on nije dostupan u svim igrama, ali je početak dobar i moguće je videti prve rezultate.

Podrška za modove u igrama je jedan od najtraženijih od samog početka, i sada je prva verzija stigla, doduše u samoj jednoj igri. Podrška za modove je eksperimentalno dodata u Mechwarrior 5. Modovi se mogu pronaći u dodatnoj sekciji na samoj stranici igre, gde se nalazi i sam alat za modovanje ove igre.
Ovo je za sada dosta skroman dodatak, ali će biti proširen na druge naslove u budućnosti i omogućiće da igre od prvog dana dobiju modove.

Epic Games još uvek ima planove za dodavanje Trending oblasti na platformi, dodatnih metoda plaćanja, poklanjanja igara i Android prodavnice. Do tada, ugrabite tri besplatna naslova koja su u ponudi do narednog četvrtka.

Certain games on the Epic Games Store may begin to display achievements as you unlock them.

This is an early version of the feature and you can expect to see changes & adjustments.

We'll have more info to share on achievements in the future, so stay tuned! pic.twitter.com/80dnoLYegV

— Epic Games Store (@EpicGames) July 29, 2020

The post Epic Games prodavnica od sada ima dostignuća i podršku za modove appeared first on PLAY!.

Original Article