Epic Games počeo sa dnevnim deljenjem besplatnih igara povodom praznika

0
61
epic-games-poceo-sa-dnevnim-deljenjem-besplatnih-igara-povodom-praznika

Došao je i taj dan, Epic Games Store od danas, 15. decembra, pa do početka januara svakoga dana deli besplatne igre, tako da se postarajte da imate 5 minuta odvojeno svakog dana posle 17h da popijete toplu čokoladu i ugrabite misteriozne igre koje se dele.

Za one koji možda nisu upoznati sa besplatnim misterioznim igrama Epic Games Store, ova digitalna prodavnica odbrojava u stilu novogodišnjeg adventskog kalendara, dajući korisnicima novu besplatnu igra svaki dan. Ali dok se korisnicima Epic Games Store-a obično unapred kaže šta su besplatne igre, misteriozne igre čuvaju svoj identitet skrivenim dok ne dođe vreme da mogu da se preuzmu.

Promocije misterioznih igara obično se poklapaju sa velikom rasprodajom, pa je tako i ovog puta, sa prazničnom rasprodajom u Epic Games Store koja traje do 5. januara.

Dok korisnici Epic Games Store-a mogu slobodno da provere ponude dostupne preko praznične rasprodaje Epic Games Store-a, možda su najviše zabrinuti zbog dnevne besplatne igre. Prošlonedeljne besplatne igre Epic Games Store-a sada su zamenjene prvom besplatnom misteriozno igrom, a to je Tower Defense igra Bloons TD 6. Bloons TD 6 je najnoviji deo dugotrajne serije odbrambenih tornja, a ovaj unos nudi 4 igrača co-op i koji je upravo ažuriran da bi uključio praznični sadržaj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More