Epic Games ove nedelje deli čak tri besplatne igre – World War Z, Figment i Tormentor x Punisher

0
47

Epic Games nastavlja da deli odlične naslove na svojoj platformi za distribuciju video igara, a za ovu nedelju je spremio posebno iznenađenje u vidu treće igre.

Kada je započeta prošlo nedeljna akcija, objavljeno je da će dve besplatne igre sada biti u ponudi – Figment i Tormentor x Punisher. Oba naslova su zanimljiva na svoj način, ali sa otkrivenim bonus naslovom, oni ostaju u senci.

Igra iznenađenja je World War Z koji se tek prošle godine premijerno pojavio na Epic Games Store kao ekskluziva, a sada je potpuno besplatna za sve. Igra je napravljena po uzoru na istoimeno holivudsko ostvarenje i igrače vodi na niz lokacija gde će se boriti protiv nadolazećih hordi zombija. World War Z je dizajniran za kooperativno igranje za do 4 igrača, tako da iscimajte prijatelje da i oni ugrabe ovaj naslov i zabava može da počne.

Igra je odlična zamena za Left4Dead, a uskoro dobija još dodatnog sadržaja, tako da vam neće lako dosaditi.

Torment x PUnisher je one-shot-one-kill pucačina u kojoj se borite sa gomilom ručno crtanih demona i boss karaktera, gde gotovo da nema stajanja. Figment je nešto opuštenija igra, pošto u njoj istražujete nadrealni univerzum prepun humora i muzike.

Sva tri naslova su već dostupna za besplatno preuzimanje i tako će ostati sve do 2. aprila. Stoga trk na ovaj link i dodajte ih u svoju biblioteku.

The post Epic Games ove nedelje deli čak tri besplatne igre – World War Z, Figment i Tormentor x Punisher appeared first on PLAY!.

Original Article