Enshrouded prodat u preko milion primeraka za samo 4 dana

0
74
enshrouded-prodat-u-preko-milion-primeraka-za-samo-4-dana

Kooperativna survival igra i akcioni RPG Enshrouded je pušten na Steam Early Access tek prošle nedelje i već je uspeh. Igra je prodala preko milion kopija za samo četiri dana, i iako nije na istom nivou kao Palworld, to je i dalje izvanredno.

Sada dostupan na Steamu, Enshrouded nudi solo i co-op modove, sa dozvoljenih 16 igrača u svakoj sesiji. Igrači mogu istraživati prostrani svet, boriti se protiv žestokih neprijatelja, graditi velike strukture i graditi koliko god žele.

Jedna od najimpresivnijih funkcija igre je njen mehanizam za izgradnju na bazi voxela, sličan Minecraftu. Ova tehnologija omogućava igračima da dizajniraju masivne strukture sa širokim spektrom materijala i nameštaja. Još fascinantnije je to što Enshrouded ima svoj sopstveni endžin (Holistic Engine). Igra nije pokretana Unity ili Unreal Engine 5, ali i dalje izgleda zadivljujuće. Keen Games svakako zaslužuje pohvale za ono što su stvorili.

Trenutno je igra u ranoj fazi pristupa, a Keen Games planira da je u potpunosti izda u roku od godinu dana. Rana verzija igre uključuje sve osnovne mehanike igranja, a tim namerava da poboljša i uvede nove funkcije igranja tokom ove faze. Takođe planiraju da dramatično prošire svet.

Enshrouded has reached OVER ONE MILLION PLAYERS!!

In just four days, Enshrouded has attracted over a million players. We are completely blown away by its success and the overwhelmingly positive reception. From the bottom of our hearts, we want to thank all our players. pic.twitter.com/bIWgQ5Gn5e

— Keen Games ➡️ Enshrouded out NOW! (@KeenGamesStudio) January 29, 2024

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More