Embracer razvija čak 5 Lord of the Rings igara!

0
46
embracer-razvija-cak-5-lord-of-the-rings-igara!

Prošle godine, Embracer Grupa je napravila jednu od svojih najvećih akvizicija do sada nakon što je uključila Middle-Earth Enterprises. Ovaj potez je Embraceru dao prava na Lord of the Rings i Hobbit, ali je samo par novih projekata najavljeno. To će se uskoro promeniti, jer kompanija potvrđuje da je najmanje pet LOTR igara u izradi.

U izveštaju o zaradi ove nedelje, koji pokriva EmbracerInvestor, kompanija je potvrdila da je planirano da pet novih igara zasnovanih na LotR franšizi bude objavljeno do 31. marta 2024. godine. Sve ove igre razvijaju spoljni partneri, tako da postoji velika šansa da su neke od ovih igara već bile u razvoju pre nego što je Embracer preuzeo franšizu.

Kao i uvek, važno je uzeti ovu informaciju sa rezervom. Izdavači redovno navode ove planove i ostaju potpuno otvoreni za kašnjenja. Imajući to na umu, ne očekujte ovih pet naslova Gospodara prstenova objavljenih u narednoj godini.

Sada kada Embracer poseduje Middle-Earth Enterprises, ima prava intelektualne svojine na LotR i Hobbit, i može izabrati da se bavi internim razvojnim naporima ili da licencira franšizu spoljnim studijima. Verovatno ćemo videti da Embracer koristi kombinaciju oba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More