Elon Musk najavio da će Twitter izbrisati neaktivne profile

0
60
elon-musk-najavio-da-ce-twitter-izbrisati-neaktivne-profileVlasnik i direktor Twitter-a, Elon Musk, nedavno je najavio da će ta društvena mreža ukloniti naloge koji su neaktivni nekoliko godina. Prema politici Twitter-a, korisnici bi se trebali prijavljivati na svoje naloge barem jednom u 30 dana kako bi izbegli trajno brisanje naloga zbog dugotrajne neaktivnosti. To bi moglo dovesti do pada broja pratilaca, upozorio je Musk.

Ranije ovog meseca, Musk je takođe rekao da će preneti Twitter nalog Nacionalnog javnog radija na drugu kompaniju nakon što je javni emiter prestao objavljivati sadržaj na svoja 52 službena Twitter kanala u znak protesta protiv oznake Twitter-a koja je implicirala umešanost vlade u njegov urednički sadržaj.

Prošlog meseca, Twitter je uklonio plavu kvačicu sa profila hiljada ljudi, uključujući slavne osobe, novinare i istaknute političare. Musk je, međutim, učinio verifikaciju naloga delom Twitter-ove Blue pretplate, koju je pokrenuo kako bi rešio problem bot naloga na društvenoj mreži.

Read More