Elite Dangerous-ova Odyssey ekspanzija predstavlja istraživanje i borbu korak po korak

0
60

Igrači Elite Dangerous konačno će naredne godine moći da istraže planete pešice sa objavljivanjem Odyssey ekspanzije.

Kada ekspanzija bude objavljena početkom 2021. godine, igrači će moći da se spuste na brojne nove planete koje „pokreću zapanjujuće nove tehnologije“ i istražuju iz perspektive „stopala na zemlјi“, prema programerima Frontier Developments.

Ove planete će pratiti niz novih misija koje pokrivaju diplomatiju, trgovinu, prikrivanje i borbe. Brojni društveni centri mogu da budu nađeni i oko galaksije koje igrači mogu da koriste za nabavku i nadogradnju oružja, formiranje novih saveza i još mnogo toga.

„Odyssey je naše do sada najambicioznija Elite Dangerous ekspanzija“, rekao je David Braben, osnivač i izvršni direktor Frontier-a. „Proširenje pokrivenosti super finom skalom koja je potrebna za igranje na nogama, a istovremeno održavanje velike sirove udaljenosti izmerene u svetlosnim godinama, veliko je dostignuće tima i uvelike proširuje već bogato iskustvo Elite Dangerous. Nadamo se da ćete nam se pridružiti da nastavimo ovo putovanje otkrića i avanture kada Elite Dangerous: Odissey krene početkom 2021. godine“.

Elite Dangerous: Odissey će biti objavljen početkom 2021. godine za Xbox One, PlayStation 4 i PC.

Elite Dangerous-ova Odyssey ekspanzija predstavlja istraživanje i borbu korak po korak was last modified: jun 14th, 2020 by ITN Team

The post Elite Dangerous-ova Odyssey ekspanzija predstavlja istraživanje i borbu korak po korak appeared first on ITNetwork.

Original Article