Electronic Arts navodno otkazao novu Titanfall igru

0
62
electronic-arts-navodno-otkazao-novu-titanfall-igru

FOTO: Respawn Entertainment

Tokom poslednjih nekoliko godina, bilo je glasina da Respawn radi na novoj singlplejer igri smeštenoj u Titanfall/Apex Legends univerzumu. Dobra vest je, izgleda da je projekat zaista bio stvaran, a loša vest je da je Electronic Arts nedavno otkazao ovu igru.

Prema Bloombergovom Džejsonu Šrajeru, na igri, koja još nije bila javno objavljena, radilo je oko 50 ljudi u Respawn Entertainment. Međutim, igra je sada otkazana, zajedno sa Battlefield Mobile i Apex Legends Mobile. Prema izveštaju, neki članovi tima će biti raspoređeni na druge projekte, dok će drugi biti otpušteni.

Igra se razvijala pod kodnim imenom ‘TFL’, što je skraćenica za Titanfall Legends, što ukazuje da bi ova igra pomogla da se na neki način poveže Titanfall i Apex Legends. Respawn je pokazao da je sposoban da isporuči izvanredne FPS kampanje sa Titanfall 2, ali nažalost, Titanfall je od tada stavljen u pozadinu, pri čemu se većina Respawn sada fokusira na Apex.

Ostaje da se vidi da li će Respawn početi ispočetka sa nekim novim Titanfall projektom. Takođe je vredno napomenuti da je Respawn značajno porastao otkako je postao deo EA, sa više timova koji rade na velikim i malim projektima. Pored Titanfall i Apex Legends, Respawn takođe radi na Star Wars Jedi igrama, uključujući Fallen Order iz 2019. i njegov predstojeći nastavak, koji dolazi u aprilu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More