Electronic Arts dovodi Skate i na Steam

0
72
electronic-arts-dovodi-skate-i-na-steam

EA ove godine vraća Skate, sa planovima da ponovo pokrene serijal kao besplatnu igru. Iako je igra prvo najavljena za konzole, dolazi i na PC, a još bolje, biće na Steamu.

Skate još nema tačan datum izlaska, ali EA je najavio planove da sprovede mnogo testiranja igre ove godine, za koje će se fanovi moći prijaviti da učestvuju. Iako to ne potvrđuje specifičan datum izlaska, pruža mogući vremenski okvir za lansiranje igre. Fanovi spekulišu da bi obnova Skate serijala mogla stići krajem 2024. ili početkom 2025. godine, kada se završi testiranje za konzole.

Nova Skate igra obećava da će biti najpristupačniji i najambiciozniji ulazak u serijal. Insider Gaming je nedavno izjavio da će Skate proći šestonedeljno PC testiranje putem EA aplikacije počevši od 6. februara. Iako je testiranje podložno NDA, curenja informacija mogu se i dalje dogoditi u narednim nedeljama.

Već je bilo nekoliko curenja informacija, uključujući portfolio umetničkih radova koji su procurili u julu 2023. godine i obnovljenu verziju cele skate mape koja je procurila u septembru 2023. godine. Uprkos ovim preprekama, testiranja i najava na Steamu sugerišu da je lansiranje igre i dalje na pravom putu.

what are you going to play skate. on?

in addition to the platforms already confirmed, we are stoked to announce skate. will be available on Steam for PC players. pic.twitter.com/Ng2zVeBgQp

— skate. (@skate) February 1, 2024

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More