Elder Scrolls Online će biti besplatan na Epic Games Store naredne nedelje

0
75
elder-scrolls-online-ce-biti-besplatan-na-epic-games-store-naredne-nedelje

Iako ne privlači uvek pažnju medija, The Elder Scrolls Online i dalje je popularan MMO, sa posvećenom bazom igrača koji se svake godine vraćaju zbog novog sadržaja. Ako želite da zadovoljite svoju želju za MMO igrama, sledeće nedelje će biti dobro vreme da se uključite, jer će The Elder Scrolls Online tada biti besplatan za preuzimanje na Epic Games Store.

Sledeće nedelje su najavljene besplatne igre na Epic Games Store. Između 20. i 27. jula, korisnici će moći da preuzmu The Elder Scrolls Online i Murder by Numbers. Ove igre će zameniti Train Valley 2, igru koja je trenutno besplatna igra dostupna preko EGS.

The Elder Scrolls Online je prvi put objavljen 2014. godine i od tada samo raste. U ovom trenutku, igra ima tonu ekspanzija, a Zenimax Online obično objavljuje novu svake godine. Najnovija ekspanzija, Necrom, upravo je lansirana 5. juna. Iako je osnovna igra besplatna preko Epic Games Store-a, igrači će morati da kupe ekspanzije nakon toga.

Murder by Numbers, s druge strane, je puzzle igra od Mediatonic, studija najpoznatijeg po Fall Guys. Igra je prvi put objavljena 2020. godine i ima vrlo pozitivne kritike na Steam-u. To je jednostavna detektivska priča u kojoj igrači moraju rešavati zagonetke kako bi pronašli tragove zarad rešavanja slučaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More