Elder Scrolls 6 će imati multiplejer?

0
54
elder-scrolls-6-ce-imati-multiplejer?

Dok je The Elder Scrolls V: Skyrim tradicionalno singlplejer igra, fanovi su često želeli neki oblik saradnje ili igre za više igrača. Mod Skyrim Together je bio najuspešniji pokušaj da se ovo postigne, ali izgleda da Bethesda možda želi da implementira elemente za više igrača u zvaničnijem kapacitetu sa The Elder Scrolls VI.

The Elder Scrolls 6 je najavljen zajedno sa Starfieldom još 2018. Starfield tek izlazi ove godine, što znači da je sledeća Elder Scrolls igra verovatno udaljena još najmanje pet godina. Bethesda trenutno zapošljava svoj razvojni tim za Elder Scrolls 6, a formulacija jednog popisa poslova sugeriše da Bethesda istražuje dodavanje multiplayera.

Popis poslova (preko Tech4Gamers) je za pomoćnog dizajnera nivoa u Bethesdinom studiju u Montrealu. Listing ne pominje posebno The Elder Scrolls 6. Međutim, zahteva nekoga sa iskustvom u korišćenju Elder Scrolls Construction Set-a, alata koje Bethesda koristi za kreiranje sadržaja za svoje igre. Ova pozicija takođe zahteva nekoga ko je upoznat sa igrama za više igrača otvorenog sveta.

The Elder Scrolls franšiza je već ušla u teritoriju za više igrača sa The Elder Scrolls Online. Međutim, da je ova lista poslova za ESO, bila bi zasnovana u Zenimax Online studiju i pošto je igra već dostupna, verovatno bi takođe bila označena kao lista poslova za ESO, umesto da je pozicija obavijena velom tajne.

Uzimajući sve to u obzir, čini se da Bethesda istražuje dodavanje multiplejera u The Elder Scrolls 6 u nekom obliku. Ostaje da se vidi da li će se takva karakteristika ostvariti ili ne. Bethesda je takođe istražila ideje za više igrača za Fallout 4, ali je to na kraju izdvojeno u sopstveni projekat, što je na kraju rezultiralo sa Fallout 76.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More