Elden Ring postao jedna od najprodavanijih igara svih vremena

0
54
elden-ring-postao-jedna-od-najprodavanijih-igara-svih-vremena

Tokom poslednje decenije ili tako nešto, FromSoftware je imao snažnu podršku, sa svakim njihovim naslovom koji prodaje milione primeraka. Izlazak Elden Ring 2022. godine međutim je stavio developera na potpuno drugi nivo – brzo postajući daleko najprodavanija igra studija. Pred predstojeću Shadow of the Erdtree ekspanziju, FromSoftware je otkrio da je Elden Ring prodao preko 25 miliona primeraka.

Zvanični Elden Ring  profil na Twitteru je objavio: “Prošli smo dug put zajedno. Veoma smo zahvalni na vašoj strasti i podršci,” otkrivajući da je igra prodala preko 25 miliona primeraka.

Dok je impresivan uspeh sam po sebi, podvig je još masivniji kada se uporedi sa industrijom u celini – sa Elden Ring koji je sada zvanično jedna od najprodavanijih igara svih vremena; odmarajući se između Pokemon Scarlet/Violet i Pokemon Sun/Moon (i odmah pored Cyberpunk 2077, Monster Hunter World i GTA IV).

Sa Shadow of the Erdtree koji će biti objavljen 20. juna, sigurno je reći da će Elden Ring samo nastaviti da prodaje više jedinica – i vrlo lako bi mogao da se probije na listu 20 najprodavanijih u dogledno vreme.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More