Elden Ring dobija masovnu novu ekspanziju – Shadow of the Erdtree

0
45
elden-ring-dobija-masovnu-novu-ekspanziju-–-shadow-of-the-erdtree

FromSoftware-ov briljantni RPG otvorenog sveta Elden Ring konačno dobija ekspanziju. Nakon meseci čekanja, prvi Elden Ring DLC je najavljen i izgleda da će biti masivan.

Nazvan Shadow of the Erdtree, novi DLC obećava „nove avanture u The Land Between“. Iako nije potvrđeno, očekuje se da će prvi DLC za ovu igru dodati novu oblast sa sopstvenom pričom, misijama, boss karakterima, oružjem i još mnogo toga.

FromSoftware je samo najavio da je DLC trenutno u aktivnom razvoju. Međutim, znamo da je proširenje u razvoju već neko vreme, a istaknuti insajder Dark Souls-a Lance McDonald prethodno je nagoveštavao impresivan obim ovog, sada predstavljenog, proširenja.

Najava DLC-a Elden Ring je radoznalo došla bez prozora za izdavanje ili očekivanih platformi. Iako će ekspanzija definitivno doći na Xbox Series, PS5 i PC, postoje neke brige oko verzije za konzole poslednje generacije.

Pored Elden Ring: Shadow of the Erdtree ekspanzije, Dark Souls studio radi na još jednoj igri. Na redu za izdavanje kasnije ove godine, studio radi na Armored Core VI: Fires of Rubicon.

Očekuje se da će više informacija biti objavljeno u narednim mesecima u vezi sa Shadow of the Erdtree, kao što su datum objavljivanja, platforme i sadržaj. Sve što znamo je da će verovatno biti fantastično, kao i sam Elden Ring koji je osvojio brojne GOTY nagrade.

Rise, Tarnished, and let us walk a new path together.

An upcoming expansion for #ELDENRING Shadow of the Erdtree, is currently in development.

We hope you look forward to new adventures in the Lands Between. pic.twitter.com/cjJYijM7Mw

— ELDEN RING (@ELDENRING) February 28, 2023

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More