Elden Ring do sada prodat u preko 17,5 miliona primeraka

0
55

Elden Ring je ubrzo postao najveći uspeh studija FromSoftware nakon objavljivanja u februaru ranije ove godine – gde je igra uspela da se proda u preko 12 miliona primeraka u prvih nekoliko nedelja na tržištu. Nije iznenađujuće da igra nastavlja da se prodaje kao vruće kolače, a izdavač Bandai Namco sada otkriva da je Elden Ring prodat u preko 17,5 miliona primeraka.

Kako je izvestio RMC, Bandai Namco je nedavno objavio svoje najnovije fiskalne izveštaje, uključujući odeljak za pitanja i odgovore u kojem je izdavač otkrio da je Elden Ring zvanično prodao 17,5 miliona primeraka do kraja septembra 2022.

Poređenja radi, najnoviji podaci za Dark Souls III govore da je igra prodata u 10 miliona primeraka – a za to je trebalo 4 godine. Elden Ring performanse kao što jeste impresivne su ne samo za FromSoftware, već i zbog činjenice da je Elden Ring nova franšiza, dok je Dark Souls III bio zaključak veoma cenjene i popularne franšize.

Štaviše, Elden Ring je sve ovo uspeo bez objavljivanja bilo kakvog sadržaja nakon lansiranja – iako s obzirom na činjenicu da je igra nominovana za GOTY, fanovi se nadaju da će videti vesti o nekom DLC-u na predstojećoj Game Awards ceremoniji.

Pošto je Elden Ring prodat u 17,5 miliona primeraka za samo 7 meseci, ne može se reći koliko će jedinica biti prodato kada se sve kaže i uradi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Elden Ring do sada prodat u preko 17,5 miliona primeraka appeared first on PLAY!.

Original Article