eFootball PES 2021 Lite je besplatan za preuzimanje

0
124

Ovogodišnje izdanje u eFootball PES franšizi stiglo je kao obični sezonski apdejt, što nas i nije preterano oduševilo, kao što smo istakli u recenziji.

Ne samo nama, već se i većini nije dopala vest da će ovogodišnji PES biti samo blago apdejtovana verzija prošlogodišnje igre, iako se prodaje po 30 dolara. To je verovatno bio razlog zašto je Konami odlučio da objavi Lite verziju igre.

eFootball PES 2021 Lite je besplatna igra, sa manje sadržaja od originalne verzije, dok se srž ponude ostala igra. Glavni element u ovoj verziji je myClub, mod igranja u kojem je moguće voditi klub od početka, sa prikupljanjem igrača i gradnjom fudbalske imperije.

Drugi deo će činiti mod namenjen esport takmičenju, takozvani Matchday. U ovom kompetitivnom PvP modu će se sukobljavati igrači u različitim uslovima, u početku prijateljskim, a potom će verovatno početi i ozbiljnije nadmetanje. Naravno, standardni kick-off mod sa opcijom za kooperativno igranje u lokalu je tu.

Ono u čemu će igrači imati ograničen pristup jeste broj dostupnih klubova i stadiona u pojedinim modovima. Recimo u Kick-Off modu biće dostupni samo Barselona, Bayern Minhen, Juventus, Mančester Junajted i Arsenal.

PES 2021 Lite je besplatan za PC(Steam), kao i PS4 i Xbox One platforme. Više detalja možete pronaći na ovom linku.

Sledeće godine PES prelazi na Unreal endžin, za kada su obećana značajna unapređenja sadržaja, a u kojoj meri će ona biti, ostaje da vidimo, kao i da li će i tada biti besplatne verzije.

The post eFootball PES 2021 Lite je besplatan za preuzimanje appeared first on PLAY!.

Original Article