eFootball dobija drugu sezonu sadržaja, 4 dana će biti offline

0
24

Konamijev eFootball će proći opsežan četvorodnevni period održavanja počevši od kraja maja, kako bi se pripremio za lansiranje svoje druge sezone sadržaja.

Zvanični eFootball Twitter nalog objavio je poruku u kojoj se igrači obaveštavaju o predstojećem zastoju i izvinjavaju se koliko će to trajati.

Tokom ovog zastoja, biće dostupan samo režim „probnog meča“ igre van mreže, koji igračima daje ograničen izbor timova za izbor za lokalni multiplejer ili mečeve protiv veštačke inteligencije.

Kada se zastoj završi, ažuriranje igre verzije 1.1.0 će biti spremno, a druga sezona dolazi dve nedelje kasnije.

„Događaji i kampanje za prvu sezonu su se završili, a danas je početak perioda predsezone za sezonu 2“, rekao je Konami.

„Ažuriranje verzije 1.1.0 će uključivati poboljšanja donošenja odluka o pobedama/gubicima u onlajn mečevima, poboljšanja kapaciteta servera i pripreme za buduće inicijative kao što je deljenje podataka između konzole i mobilnog uređaja.

„Period održavanja će biti od 30. maja do 2. juna. Tokom perioda održavanja, probni mečevi sa nekim ligama i klubovima će se i dalje igrati, uz 2 nove opcije koje su dodate probnim mečevima: nivo težine „Beginner“ i vreme meča od 10 minuta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post eFootball dobija drugu sezonu sadržaja, 4 dana će biti offline appeared first on PLAY!.

Original Article

(Visited 1 times, 1 visits today)