Edge Surf igra dostupna na Androidu

0
153

Microsoft je objavio da je Surf igra za Microsoft Edge sada dostupna na Android uređajima s Canary inačicom preglednika i možete je zaigrati ako u adresnoj traci upišete edge://surf komandu, istu koja funkcionira i na desktop računalima.

Surf igra je službeno lansirana za Windows insidere koji su testirali buildove Microsoft Edge preglednika u veljači 2020. godine, a krajem te godine s pojavio stabilni build u preglednicima od inačice Microsoft Edge 83 na dalje.

Zgodna stvar kod ove igre je što za nju ne trebate biti povezani na internet jer je čitava integrirana u preglednik pa se možete zabavljati i offline.

Microsoft kaže da je igra inspirirana klasičnom Windows igrom SkiFree. U igri odaberete svojeg lika i krenete u surfanje oceanom, pri čemu morate izbjegavati prepreke, otoke, druge surfere i nastojati pobjeći velikoj hobotnici. Pored toga možete skupljati srca za produžetak svojeg života i "boostove" koji vam povećavaju brzinu. Idealno za razbibrigu i puštanje mozga na pašu.

Ako nemate Edge na svojem Android telefonu možete ga preuzeti u Google Play Storeu, no da biste imali Surf igru, trebate skinuti inačicu pod nazivom Microsoft Edge Canary.

Original Article