EcoFlow Blade Mower koristi GPS i LiDAR, a čak i čisti za sobom

0
44
ecoflow-blade-mower-koristi-gps-i-lidar,-a-cak-i-cisti-za-sobom

Košenje travnjaka nikad nije bilo lakše niti je uključivalo ovako naprednu tehnologiju. EcoFlow Blade je pametna robotska kosilica koja ne samo da kosi travu već, zahvajujući integrisanom čistaču travnjaka, ona i čisti za sobom.

EcoFlow Blade je dizajniran za „košenje profesionalnog kvaliteta“, na nivou svakog pejzažnog arhitekte, i koristi LiDAR i GPS tehnologije kako bi mapirao vaš travnjak i maksimalno precizno ga podšišao do samih ivica svaki put. Nema potrebe da postavljate granične žice, već samo treba da postavite virtuelne granice kako biste zaštitili svoju baštu ili neke delove travnjaka.

Zahvaljujući automatskom planiranju ruta, imate potpunu kontrolu nad time kako i kada će vaš travnjak biti pokošen, ali takođe možete i ručno da ga kontrolišete (preko smartfona) u slučaju da želite daljinski da upravljate svojom kosilicom. A što je najbolje, ova kosilica dolazi sa 4G zaštitom od krađe i radi samo za jednog korisnika (vas), tako da je potpuno sigurna u dvorištu dok vi niste kod kuće.

Read More