Ako se sećate, pisali smo o EaseUS aplikaciji pod nazivom MobiSaver. U principu, radi se o aplikaciji za backup podataka sa Android uređaja kao i brisanje već obrisanih.

Kao prvo, MobiSaver je Windows aplikacija, tako da je Android uređaj neophodno povezati na PC preko USB kabla i uključiti USB Debugging.

easeus start

Nakon uspešnog spajanja sa računarom MobiSaver će skenirati vaš uređaj za izgubljenim podacima i dati vam mogućnost vraćanja istih.

easeus002

Ovo uključuje i izgubljene kontakte itd.

easeus bozic 2016

MobiSaver dolazi i u PRO verziji sa dodatnim mogućnostima koja košta 39,95 američkih dolara. Ali EaseUS ima akciju od 15. do 23. decembra 2016. preko koje možete dobiti licencu za MobiSaver ili PayPal poklon karticu u vrednosti od 10 američkih dolara. 20 nagrada je raspoloživo, a za učešće u ovoj božićnoj nagradnoj igri je potrebno da odigrate jednu od sledeće dve mini igre:

Uoči razliku na dve slike – u ovoj igri je potrebno da pronađete razliku na dva screenshot-a i da ih obeležite i okačite u komentarima na promociji. Screenshot-ovi će se periodično menjati, tako da nemojte kopirati tuđe iz komentara ;)

Pokloni – ako skrolujete malo ispod ove promocije videćete novogodišnju jelku ispod koje se nalazi pokloni. U jednom od paketića se nalazi poklon licenca za EaseUS MobiSaver i drugi EaseUS softver.

paketici

Srećno!

Article source: http://feedproxy.google.com/~r/Srbodroid/~3/cVniYJmtsy4/