EarningsEdge.ai: Novi alat za invseticiono istraživanje

0
118
earningsedge.ai:-novi-alat-za-invseticiono-istrazivanje

Summary

Tampa, Florida – (Newsfile Corp – 29. novembar 2023) – EarningsEdge.ai predstavlja platformu dizajniranu za unapređenje analize investicija na osnovu događaja putem korišćenja napredne veštačke inteligencije za analizu ponašanja i sentimenta tokom telefonskih konferencija kompanija prilikom objavljivanja kvartalnih finansijskih izveštaja. […]

EarningsEdge.ai: Novi alat za invseticiono istraživanje

Tampa, Florida – (Newsfile Corp – 29. novembar 2023) – EarningsEdge.ai predstavlja platformu dizajniranu za unapređenje analize investicija na osnovu događaja putem korišćenja napredne veštačke inteligencije za analizu ponašanja i sentimenta tokom telefonskih konferencija kompanija prilikom objavljivanja kvartalnih finansijskih izveštaja. Ova tehnologija ima za cilj da dopuni tradicionalne metode istraživanja investicija, omogućavajući investitorima identifikaciju potencijalne vrednosti u trendovima tržišta i izjavama izvršnih direktora koje se ne bi odmah mogle uočiti.

EarningsEdge.ai je u suštini alat za istraživanje investicija dizajniran da poboljša efikasnost analize tržišta putem integrirane kontrolne table za događaje, pružajući dubinske uvide iz telefonskih konferencija pri objavljivanju finansijskih izveštaja. Koristeći sofisticiranu tehnologiju veštačke inteligencije za analizu ponašanja, platforma analizira 30 različitih emocionalnih stanja koja proizlaze iz vokalnog obrasca i mikroizraza izvršnih govornika, kako u njihovim pripremljenim izjavama tako i tokom sesije pitanja i odgovora.

Funkcija analize sentimenta platforme analizira svaku izjavu iz transkripta telefonske konferencije i kvantificira uticaj koji ta izjava može imati na buduće očekivane performanse kompanije. Ova detaljna procena pomaže u izgradnji tačnijeg prikaza pozicije kompanije i ističe ključne trendove koji pokreću performanse. Kako bi poboljšala korisničko iskustvo, EarningsEdge.ai pruža kratak pregled ključnih pozitivnih i negativnih izjava, čime se eliminiše potreba da investitori pregledavaju obimnu dokumentaciju.

Svesna raznovrsnosti investicionih strategija, EarningsEdge pruža korisnicima fleksibilnost da lako prilagode baznu analizu sentimenta pojedinačnim izjavama kako bi odražavali individualna gledišta svakog investitora i ključne tačke interesa. Ovaj nivo prilagođavanja potvrđuje posvećenost platforme zadovoljenju jedinstvenih potreba svakog pojedinog investitora i institucije.

EarningsEdge.ai se pozicionira na čelu revolucije analize investicija, nudeći preciznost i efikasnost u uvidima temeljenim na događajima. Platforma nudi mogućnost timovima svih veličina da istraže njene jedinstvene ponude i iskuse transformišući uticaj veštačke inteligencije na investicione strategije.

Za više informacija, posetite: https://www.earningsedge.ai/.

O EarningsEdge.ai

EarningsEdge.ai se nada da će transformisati analizu investicija iskorišćavanjem svojih modela veštačke inteligencije za anlizu ponašanja i sentimenta kako bi dešifrovala obrasce izvršnih govora na telefonskim konferencijama pri objavljivanju finansijskih izveštaja, pružajući prediktivne uvide u traektorije kompanija. Njihov napredni model analize sentimenta detaljno istražuje transkripte, otkrivajući ključne trendove koji oblikuju sveobuhvatni pogled na sadašnju i buduću perspektivu kompanija.

Kontakt za medije

Kompanija: EarningsEdge.ai

Osoba za kontakt: Nicholas DeMiceli

Email: [email protected]

Veb sajt: https://www.earningsedge.ai/

Izvor: https://www.newsfilecorp.com/release/189107

Često postavljana pitanja:

Q: Šta je EarningsEdge.ai?

A: EarningsEdge.ai je platforma za istraživanje investicija koja koristi naprednu veštačku inteligenciju za analizu ponašanja i sentimenta tokom telefonskih konferencija kompanija prilikom objavljivanja kvartalnih finansijskih izveštaja.

Q: Koje su prednosti korišćenja EarningsEdge.ai?

A: EarningsEdge.ai omogućava investitorima da identifikuju potencijalne vrednosti u trendovima tržišta i izjavama izvršnih direktora koje se ne bi odmah mogle uočiti, pružajući dubinske uvide u tržište.

Q: Kako funkcioniše analiza sentimenta EarningsEdge.ai?

A: Platforma analizira svaku izjavu iz transkripta telefonske konferencije i kvantifikuje uticaj koji ta izjava može imati na buduće očekivane performanse kompanije, pružajući tako tačniji prikaz pozicije kompanije i ističući ključne trendove.

Q: Da li mogu da prilagodim analizu sentimenta prema mojim potrebama?

A: Da, EarningsEdge.ai omogućava korisnicima da prilagode analizu sentimenta prema svojim individualnim perspektivama i ključnim tačkama interesa.

Q: Za koje timove se preporučuje korišćenje EarningsEdge.ai?

A: EarningsEdge.ai je namenjen timovima svih veličina koji žele preciznost i efikasnost u uvidima temeljenim na događajima tokom analize investicija.

Read More