EA uskoro predstavlja SKATE 4?

0
135

Zvuči kao da je EA spreman da pokaže Skate 4, prema izveštaju.

Izvori koji razgovaraju sa Tomom Hendersonom iz Try Hard Games rekli su da je EA spreman da svetu prikaže sledeći naslov u serijalu.

Igra se navodno zove samo Skate i dalje je u razvoju nego što se mislilo kada su se snimci koji su procurili u aprilu pojavili. Očigledno, snimci koji su procureli pokazuju igru veoma rano u razvoju, i pritom staru nekoliko meseci.

Skate 4, kako ga za sada zovemo, najavljen je kao u ranom razvoju tokom izložbe EA Play Live 2020 od strane direktora franšize Deran Čunga i kreativnog direktora Krisa Perija koji su rekli da su fanovi serije komentarisali da je „postojao .”

Sledećeg januara, EA je formirala studio Full Circle sa sedištem u Vankuveru, navodeći da će raditi na Skate 4. Studio je pod vođstvom Danijela MekKuloka, bivšeg šefa Xbox Live odeljka u Microsoftu.

Iako se skoro ništa ne zna o igrici, EA je tokom poziva investitorima u junu 2020. nagovestila da bi Skate 4 mogao da sadrži otvoreni svet sa „sadržajem i interakcijom generisanom od strane korisnika“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post EA uskoro predstavlja SKATE 4? appeared first on PLAY!.

Original Article