EA Sports FC 24 sistemski zahtevi su tu uz produženi gejmplej trejler

0
87
ea-sports-fc-24-sistemski-zahtevi-su-tu-uz-produzeni-gejmplej-trejler

Kompanija Electronic Arts je objavila zvanične sistemske zahteve za PC verziju igre EA Sports FC 24. Takođe, podelili su produženi gejmplej trejler za svoju nadolazeću fudbalsku igru, koji možete pogledati ispod.

EA Sports FC 24 će imati HyperMotionV tehnologiju, PlayStyles optimizovane od strane Opta, kao i nove grafičke opcije koje omogućavaju živopisne i optimizovane vizuale na PC-u.

HyperMotionV tehnologija omogućava da se igra doživi onako kako se zaista igra, koristeći volumetrijske podatke iz preko 180 profesionalnih muških i ženskih utakmica kako bi se osiguralo da pokreti u igri tačno odražavaju stvarnu akciju na terenu.

PlayStyles opcija omogućava da se sportisti prikažu u više dimenzija, tumačeći podatke iz Opta i drugih izvora u potpisne sposobnosti koje pojačavaju realizam i individualnost svakog igrača.

Nažalost, EA nije detaljno opisao nove grafičke opcije za PC. Iskreno, ne očekujemo mnogo od ovih opcija koje su dostupne samo na PC-u. Par godina unazad EA je objavljivao FIFA verziju za stare generacije konzola na PC-u. Zbog toga ne treba očekivati nikakve Ray Tracing efekte. Takođe, sledeće specifikacije za PC ne navode rezoluciju, frejmrejt i grafičke opcije koje ciljaju.

EA Sports FC 24 će biti objavljen 29. septembra i biće dostupan na EA App i Steam platformama, a sistemski zahtevi glase:

MINIMUM:

  • Procesor: Intel Core i5-6600K @ 3.50GHz ili AMD Ryzen 5 1600 @ 3.2 GHZ
  • RAM: 8 GB RAM
  • Grafička: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4GB or AMD Radeon RX 570 4GB
  • Slobodan prostor: 100 GB available space

PREPORUČENI:

  • Procesor: Intel Core i7-6700 @ 3.40GHz ili AMD Ryzen 7 2700X @ 3.7 GHZ
  • RAM: 12 GB RAM
  • Grafička: NVIDIA GeForce GTX 1660 ili AMD RX 5600 XT
  • Slobodan prostor: 100 GB available space

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More