EA počeo da radi na narednim Battlefield igrama

0
46
ea-poceo-da-radi-na-narednim-battlefield-igrama

U iznenađujućoj najavi ove nedelje, EA je otkrila da menja strategiju i ukida dva svoja najveća mobilna naslova – Battlefield Mobile i Apek Legends Mobile. Što se tiče Battlefield-a, EA-ova najava je takođe uključivala zanimljivu izjavu, koja potvrđuje da su buduće Battlefield igre u pretprodukciji.

Battlefield Mobile je najavljen pre lansiranja Battlefield 2042 i prvobitno je planirano da se pojavi na mobilnim uređajima ranije u 2022. Međutim, loš prijem Battlefield 2042 primorao je EA da preispita svoje planove za franšizu. U ovom trenutku, DICE je uložio mnogo posla na prilagođavanje elemenata u Battlefield 2042 i nastavlja sa sezonskim sadržajem za više igrača, a Battlefield Mobile je bez ceremonije otkazan nakon što je ušao u beta testiranje krajem 2022.

Kao deo najave otkazivanja, EA je razbila zabrinutost oko toga da je Battlefield postao mrtva franšiza. Izdavač kaže da je „i dalje veoma posvećen otključavanju ogromnog potencijala Battlefielda“. Osim toga, EA kaže da „naporno radi na razvoju Battlefield 2042, i da je u pretprodukciji budućih Battlefield iskustava“ u studijima širom sveta.

Čini se da ovo ukazuje na to da se radi na više Battlefield projekata. Gotovo sigurno ćemo videti novu glavnu igru, ali možda ćemo videti i neke inventivnije spin-off-ove.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More