EA otpustio preko 200 Apex Legends testera

0
43
ea-otpustio-preko-200-apex-legends-testera

Electronic Arts je navodno u utorak iz vedra neba otpustio ceo tim za ispitivanje kvaliteta u svojoj kancelariji u Baton Ružu u Luizijani.

To su prema tri izvora portala Kotaku, koji su rekli da je preko 200 izvođača dobilo vesti tokom neplaniranog obaveznog Zoom sastanka u 8 ujutro.

Tvrdi se da će pogođeni zaposleni, koji su uglavnom radili na Respawnovoj battle royale igri Apex Legends, dobiti otpremninu od 60 dana, što je manje od dužine mnogih njihovih ugovora.

Navodno su obavešteni da svoje lične stvari mogu preuzeti iz kancelarije samo pod nadzorom obezbeđenja.

Otpuštanja su usledila nakon prošlomesečne vesti da EA planira da zatvori Apex Legends Mobile i da je otkazala Battlefield Mobile pre njegovog zvaničnog izdavanja, dok je takođe zatvorila svog developera Industrial Toys.

Takođe je navodno otkazao nenajavljenu Titanfall igru koja je bila planirana kao singlplejer iskustvo sa Apex Legends junacima.

Apex Legends sezona 16, Revelry, pokrenuta je 14. februara. Po prvi put od izlaska igre pre četiri godine, nova sezona Apex Legends nije bila praćena novom Legendom. Umesto toga, Respawn je uveo „remasterizovane“ klase legendi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More