EA osnovao novi studio koji će raditi na Black Panther igri

0
65
ea-osnovao-novi-studio-koji-ce-raditi-na-black-panther-igri

Prošle godine je objavljeno da se bivši vodeći u Monolith Productions pridružio EA kako bi osnovao novi studio, čiji će prvi projekat biti nova Black Panther igra. Danas, EA je potvrdio upravo to, najavljujući svoj novi studio, Cliffhanger Games.

Cliffhanger Games vodi Kevin Stephens, bivši potpredsednik Monolith Productions, studija poznatog po igrama Middle-Earth: Shadow of Mordor i Shadow of War. Studio se nalazi u Sijetlu i osnovan je 2021. godine. Prvi projekat studija je igra Black Panther koja će imati “jedinstven pristup vođen pričom”.

Prema prethodnim curenjima informacija, tvrdilo se da će Black Panther biti otvorenog sveta i da će pratiti priču novog heroja koji preuzima ulogu Black Panthera. Međutim, Cliffhanger Games još uvek nije potvrdio da će igra biti otvorenog sveta, jer je igra još uvek “u ranoj fazi razvoja sa dugim putem ispred”.

Kako je izvestio GI.biz, studio već ima nekoliko veterana koji su radili na projektima poput Shadow of Mordor, God of War, Halo Infinite i drugih. Pošto je ovo licencirani projekat, Marvel Games će imati određeni uticaj tokom razvoja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More