EA odgovorio na žalbe fanova povodom uvođenja fudbalerki u Ultimate Team

0
80
ea-odgovorio-na-zalbe-fanova-povodom-uvodjenja-fudbalerki-u-ultimate-team

EA ostaje pri svom stavu.

EA je 13. jula zvanično predstavio EA Sports FC 24, naslednika svetski popularne FIFA franšize. Developeri su tada otkrili da ćemo u predstojećoj igri imati ”mešoviti” Ultimate Team, to jest da će fudbalerke u ovom modu po prvi put biti dostupne za igru. Nekim igračima i FIFA veteranima se ovo nije nimalo dopalo, rekavši da je ova odluka ”besmislena” i previše ”woke”.

U nedavnom intervjuu za IGN, EA producenti Džon Šepard i Sem Rivera su stali u sopstvenu odbranu, rekavši da žele da ”ujedine čitav svet oko fudbala”.

”Naš cilj je da povežemo ne samo 150 miliona naših trenutnih fanova, već i milijardu potencijalnih fanova širom planete. Želimo da ova igra bude dostupna za sve, zbog čega smo odlučili da dodatno obogatimo Ultimate Team”, rekao je Šepard.

Šepard je dodao da igrači mogu da igraju Kick Off mod u slučaju da žele ”autentičnije” iskustvo, dok se Rivera malo detaljnije pozabavio poentom i čitavom filozofijom iza Ultimate Team-a.

”Mnogi igrači se žale da nije realno da se žene i muškarci takmiče, bilo jedni protiv drugih, bilo u okviru mešovitih timova. Po toj logici onda Mbape uopšte ne bi trebalo da igra utakmice sa starim igračima. Ultimate Team u startu nije realističan mod”, objasnio je Rivera.

I pored žalbi mnogih igrača, verujemo da će fudbalerke od sada pa nadalje uvek biti deo Ultimate Team-a.

EA Sports FC 24 izlazi 29. septembra za PC i konzole.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More