EA je objavila trejler za UFC 5

0
59
ea-je-objavila-trejler-za-ufc-5

U trejleru koji traje nešto više od četiri minuta, Electronic Arts je predstavio UFC 5, njihovu predstojeću borilačku igru, najavljenu samo nekoliko nedelja ranije. Demonstracija je pokazala da će EA-ov sopstveni Frostbite Engine podići vizuelni kvalitet igre iznad svega što je do sada stvorio UFC tim.

Trejler je takođe detaljno opisao novouvedene sisteme dinamičke štete i povreda. Ovi sistemi pokrivaju sve, od autentičnog prikazivanja krvavih rana do specifičnih uticaja koje će različiti udarci imati na veštine i fizičko stanje vašeg lika. Sve u svemu, igra izgleda glađe i intenzivnije nego ikada, nudeći bogatije i zanimljivije iskustvo u poređenju sa ranijim izdanjima serijala.

Igra donosi niz svežih funkcija, uključujući nove interakcije sa sudijama, ultra-sporo kretanje u reprizama, mogućnost online nerešenih rezultata, i novi set izazova pod nazivom “Fight Week,” dodajući sloj inovacija u UFC 5.

Trejler je takođe istakao funkciju igranja pod nazivom “alter ega,” koja omogućava igračima da preuzmu uloge legendarnih boraca u ključnim trenucima njihovih karijera. Kako igra napreduje, planirano je da se dodaju dodatni takvi trenuci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More