EA i Koei Tecmo rade na Monster Hunter rivalu

0
28

Uoči Tokyo Game Show sajma, EA je najavila iznenađujuće novo partnerstvo. EA se udružuje sa japanskim kompanijama Koei Tecmo i Omega Force kako bi kreirali potpuno novu franšizu sa elementima fantastike, i ciljem da preuzme Capcomovu seriju Monster Hunter.

Omega Force je prvenstveno poznat po seriji igara Warriors, uključujući Dynasti Warriors, Samurai Warriors i spin-off naslove kao što su Hyrule Warriors i Fire Emblem Warriors. Ova nova franšiza će biti objavljena pod oznakom EA Originals, slično naslovima poput It Takes Two i Knockout City.

Govoreći o novom partnerstvu, potpredsednik Koei Tecmo, Yosuke Hajashi, rekao je: „EA tim u potpunosti prihvata našu kreativnu nezavisnost i postali su neprocenjivi partneri koji nude podršku i za razvoj i za objavljivanje. Dodavanje globalnih resursa EA našim sopstvenim pomoći će nam da predstavimo novu vrstu lovačke igre globalnoj publici igrača i proširimo naš domet na globalna tržišta.”

Prema rečima Džefa Gamona iz EA, developeri su „podigli žanr lova na sledeći nivo“. Za sada nam se igra zapravo ne prikazuje, ali EA obećava da će je otkriti kasnije ovog meseca, verovatno na TGS-u.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post EA i Koei Tecmo rade na Monster Hunter rivalu appeared first on PLAY!.

Original Article