EA i Koei Tecmo predstavili Wild Hearts, rivala Monster Hunter franšizi

0
47

Ranije ovog meseca, EA je najavila partnerstvo sa kompanijama Koei Tecmo i Omega Force za razvoj nove igre sa temom lova na čudovišta koja bi bila konkurent Capcomovoj Monster Hunter franšizi. Kompanija je uskoro obećala više informacija, ali Tokyo Game Show je došao i prošao bez najave. To će se promeniti ove nedelje, kada će ‘Wild Hearts’ zvanično biti otkriven svetu.

Kako je primetio Nibel, YouTube kanal Wild Hearts je sada live, a prenos uživo je zakazan za 28. septembar u 15 časova. Opis potvrđuje da će ovo biti nadolazeća igra koju je razvio Omega Force i objavio EA

Igra je pripremljena da isporuči „epsku avanturu smeštenu u svet fantazije inspirisan feudalnim Japanom“. Premijera će prikazati trejler za otkrivanje igre, koji će, nadamo se, uključivati malo gejmpleja i možda plan za izdavanje.

Uz EA-ovu pomoć, Koei Tecmo i Omega Force se nadaju da će se Wild Hearts proširiti i dosegnuti globalnu publiku. Ranije je Omega Force bio prvenstveno poznat po igrama Warriors, koje sve sadrže velike bitke sa stotinama neprijatelja na bojnom polju odjednom, tako da će Wild Hearts biti sasvim drugačija vrsta igre za studio.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post EA i Koei Tecmo predstavili Wild Hearts, rivala Monster Hunter franšizi appeared first on PLAY!.

Original Article