E3 se vraća 2023. godine, održaće se od 13-16. juna

0
47

ESA je na kraju ukinula E3 za 2022., ali je najavila planove da se događaj vrati 2023. kao potpuni, fizički događaj, sa dodatnim strimovanim sadržajem. Sada ove nedelje, ESA je objavila da je E3 2023 zakazan za period od 13. do 16. juna.

Poslednjih godina, E3 je smanjio fokus na svoju industriju i medije kako bi više opsluživao fanove igara kojima mogu da prodaju karte. Sa E3 2023, ESA će ponovo imati zakazane dane za “biznis”, koji će se održati od 13. do 15. juna. Publika će moći da poseti izložbeni prostor i pogleda štandove od 15. do 16. juna.

Ovo će omogućiti izdavačima da imaju privatne sastanke i prikazivanje različitih igara odvojeno od javnih dana. Takođe će biti odvojene oblasti za ljude iz industrije i one koji prisustvuju sa kartom.

Kao i obično, i dalje će biti strimova uz fizički događaj, a E3 će imati „partnerske digitalne događaje i izložbe“ počevši od 11. juna. Ovo verovatno znači da će Xbox ponovo imati veliko prisustvo na E3 sledeće godine. Nintendo će verovatno na neki način podržati događaj. Izdavači kao što su EA, Square Enix i Ubisoft takođe su dobri kandidati za ovu kategoriju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post E3 se vraća 2023. godine, održaće se od 13-16. juna appeared first on PLAY!.

Original Article