E3 otkazan i za narednu godinu, potpun povratak moguć 2025.

0
82
e3-otkazan-i-za-narednu-godinu,-potpun-povratak-moguc-2025.

Kompanija za događaje ReedPop se razišla sa organizatorom E3 ESA, nakon otkazivanja ovogodišnjeg događaja u poslednjem trenutku.

Nakon ranijih izveštaja, ESA je takođe potvrdila da neće održati E3 u Los Angeles Convention Centru sledeće godine, iako se tvrdi da nije otvoreno otkazala planove za događaj 2024. godine.

Prema GamesIndustry.biz, trgovinsko telo radi na “potpunom preobražaju” E3 događaja za 2025. godinu.

E3 je trebao da se vrati na svoj prvi lični šou u četiri godine ovog leta kao deo višegodišnjeg dogovora sa organizatorom PAX ReedPop. Međutim, nakon meseci pripreme i neizvesnosti, sve je otkazano u martu.

Tada je ReedPop tvrdio da “jednostavno nije stekao održivo interesovanje neophodno da bi ga izvršio na način koji bi prikazao veličinu, snagu i uticaj naše industrije”.

U novoj izjavi, šef ReedPop igračkih događaja Kyle Marsden-Kish rekao je: “Uživali smo u radu sa ES i cenimo njihovu posvećenost industriji igara u celini. Iako nećemo biti uključeni u budućnost E3 radujemo se njenom razvoju i gde će ESA to odvesti.”

U odsustvu E3, mnogi drugi događaji su se odvijali u LA u junu, uključujući rivala Summer Game Fest producenta Džefa Kejlija, Ubisoft Forward i Xbox Showcase.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More